BT BT Toyota Va-keur

VA-keur erkend keurend bedrijf Veiligheid

Veiligheid

Vollebregt is erg gesteld op de veiligheid van u en uw medewerkers hiervoor zorgen wij dat al onze producten hieraan bijdragen. Verder zijn wij een VA-keur erkend keurend bedrijf en denken wij aan zaken als:

  • Personal Protection System
  • VA-veiligheidskeuringen
  • ARBO en milieuzorg
  • Het heftruckrijbewijs
  • Registratieformulier

Personal Protection System
Per 5-12-2002 moet iedere vorkheftruck uitgerust zijn met een voorziening, die bij het kantelen van de heftruck voorkomt dat de chauffeur beklemt kan raken. De meest eenvoudige methode hiervoor is het gebruik van de heupgordel, maar omdat de gordel in bijna alle gevallen niet gedragen wordt, is er een oplossing die gemakkelijk werkt en wel altijd gebruik wordt: Het personal Protection System.

VA-veiligheidskeuringen
Sinds oktober 1998 is elke ondernemer verplicht al zijn interne transportmaterieel periodiek op veiligheid te laten keuren. De VA-keur, een brancheorganisatie voor intern transportbedrijven, heeft hiervoor een erkend en onafhankelijk keurings-systeem opgezet. A.Vollebregt b.v. is sinds 1996 gecertificeerd als keurend bedrijf. Onze monteurs zijn opgeleid tot onafhankelijk keurmeester en worden hiervoor regelmatig bijgeschoold. Keuringsbedrijf Aboma-Keboma verzorgt willekeurige steekproeven, waardoor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de keuring gewaarborgd blijven.

Met de VA-keuring voldoet u aan de nieuwste eisen en deze keuring kunnen wij combineren met een grote onderhoudsbeurt, waardoor de kosten beperkt blijven.
Voor al onze huurtrucks hanteren wij sinds 1996 de normen van de VA-keuring, zodat u over betrouwbaar en veilig materieel beschikt.

Snelle leveringBinnen no-time op locatie

Scherpe prijzenAltijd de beste deal

Bel ons: 010 521 32 88ook voor specifieke vragen

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf u dan in!